Grover

Elektronica huren voor onderweg bij Grover

Banner Grover

Huur tech voor onderweg

Grover is wereldwijd marktleider op het gebied van technologieverhuur, waardoor mensen maandelijks een abonnement kunnen nemen op technologische producten in plaats van ze te kopen. Het werd opgericht in 2015 door Michael Cassau, en de missie van Grover is om uitzonderlijke technologie toegankelijker te maken, omdat technologie een fundamenteel mensenrecht is.

Met Grover hebben abonnees toegang tot een breed scala van meer dan 5.000 technologieproducten, waaronder smartphones, laptops, virtual reality (VR)-apparatuur, draagbare apparaten en slimme huishoudelijke apparaten, op basis van een flexibel maandelijks huurmodel. Zodra de huurperiode van een product is afgelopen, stelt Grover's dienst abonnees in staat om het kosteloos terug te sturen. Ze kunnen er ook voor kiezen om de huurperiode te verlengen of het product om te ruilen voor iets anders. Huur is beschikbaar in de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Spanje op grover.com, evenals in Duitsland via Grover's online en offline partner-netwerk, waaronder Europa's toonaangevende elektronicawinkelgroep, MediaMarktSaturn. Grover is een pionier in de circulaire economie: het bedrijfsmodel van het verhuren en opknappen van technologieproducten draagt bij aan het frequenter en langer gebruik van apparaten, wat het potentieel verhoogt om elektronisch afval te vermijden. Grover heeft in totaal meer dan 1 miljoen apparaten in omloop gebracht.

Met een totale financiering tot op heden van ongeveer €1,4 miljard en meer dan 400 werknemers is Grover een van de snelstgroeiende scale-ups in Europa.

Ontdek het uitgebreide assortiment aan producten die Grover verhuurt tegen een vaste lage prijs. Of je nu op zoek bent naar een laptop, camera, drone, smartwatch, telefoon, bij Grover hebben ze het allemaal.

Voordelen huren bij Grover

  • 500.000+ gebruikers
  • Laag maandbedrag
  • Huren vanaf 1 tot 24+ maanden
  • Inclusief Grover Care

Kies vandaag nog voor tech huren via Grover en geniet van een zorgeloze, duurzame, en comfortabele levensstijl.

Bekijk het aanbod van Grover