Skala

waarom kopen als je ook huren kan

Banner Skala

Waarom kopen als je ook huren kan

Wanneer je door een elektronica winkel heen loopt word je bijna overvallen door al die mooie nieuw doordachte elektronische apparaten die daar staan te shinen in de winkel.

Je hebt nog maar één gedachte in je hoofd; ‘die nieuwe moderne televisie, die wil ik ook’. Helaas zit er aan al die apparatuur een prijskaartje wat nogal hoog kan uitvallen. Wanneer je verder kijkt dan het mooie apparaat en je verdiept je in de prijs ervan bezorgt je dat behoorlijk wat hoofdbrekens.

Voor die mooie nieuwe televisie moet een behoorlijk bedrag worden neergeteld, terwijl jij niet eens zeker weet of je al die extra opties die er tegenwoordig op zitten ook wel echt zal gaan gebruiken.

Op zo’n moment is het zaak dat je verder denkt dan de gladde praatjes van de verkoper. Is kopen wel zo’n goede oplossing ? Er bestaan immers meer oplossingen.

Het hele scala vind je bij Skala

Bij Skala vind je alle denkbare consumentenelektronica. Niet om te kopen, maar om te huren. En je huurt elektronica bij Skala voor een heel net bedrag per maand.

Op die manier kom jij niet voor onverwachte kosten te staan wanneer je televisie of wasmachine het opeens begeeft. Jij koopt dat soort apparaten namelijk niet; je huurt ze. Bij Skala.

En denk dan niet dat je komt te zitten met een oud sjofel apparaat bij jou thuis waar al veel gebruikerssporen op zitten. Je krijgt het nieuwste van het nieuwste thuis bezorgd voor een heel net huurtarief. Dat helpt jou uit de brand.

Voor een maand of wat wanneer je wasmachine er onverwachts mee ophoudt en jij wil zien of zo'n modern apparaat wel echt wat voor jou is, of voor een langere periode, omdat je gewoon geen zin hebt om te kopen.

Bezoek de website van Skala